A stúdió jelen helyszínen való megvalósítása óta itt készült a Székesfehérvári Vörösmarty Színház "Elton John - Aida" lemeze (Oláh Ibolya, Szomor György, Feke Pál, Fésüs Nelly, Xantus Barbara szereplésével), Beregszászi Olga  versmegzenésítéseket tartalmazó "Két karodban" című lemeze (ebben a hangszerelés is saját munka), a Budapest Acoustic Band (Sipeki Zoltán, Gál Gábor és Móra Erzsébet) CD-je, valamint az R-GO 2007-es Kisstadion Koncert DVD változatának a hangja. Szintén saját hangszerelésű munka a Szombathelyi Weöres Sándor Színház Anconai szerelmesek előadásának CD-je és Várkonyi András Borkóstoló című lemeze. A Békéscsabai Jókai Színház előadásaira készült el szintén saját hangszerelésben a Monte Cristo grófja CD.

Tolcsvay Lászlóval több nagyobb szabású anyagot is itt valósítottunk meg, a Kaposváron bemutatott Vörös és fekete musical, a Rákócz fantázia CD és a Mária evangéliuma rock opera MÜPA koncertjének DVD hangja is itt készült,

A stúdió jelenlegi vendégei között Delhusa Johnny, Kovács Kati, Szikora Róbert, Tóth Gabi, Zalatnay Sarolta és Zorán is megtalálható. Velük és másokkal a stúdió előző helyén (a IX. kerület-ben), illetve még régebben is készültek munkák, ezekről és másokról képeket a CD-k, képek oldalon láthatsz.
Itt lejjebb hangzó anyagokat is találsz a közelmúltban készült CD-k képei alatt.
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser